Om oss

På Greatdays brinner vi för och stöttar svensk golf. Vi har därför ingått ett avtal med Svenska Golfförbundet för att sälja greenfeecheckar samt ha vår egna titeltävling, Greatdays Trophy, som sker varje år. Vi är dessutom med som prissponsor på More Golf Mastercard Tour.

Du som företag kan enkelt beställa ett checkhäfte till dig själv, dina kunder eller till anställda. Checkarna ges ut av Greatdays och kan användas vid betalning av:

  • greenfee på cirka 450 golfklubbar i Sverige
  • upplevelser på greatdays.se

Genom att köpa häftet bidrar du till stödet av svensk tävlingsgolf (mellanskillnaden på värdet och kostnaden). I slutet av säsongen publiceras en annons i SGFs kanaler där samtliga sponsorer presenteras med bolagsnamn.

Om Greatdays
Greatdays samlar, presenterar och säljer upplevelser sen 2008. Kontakta oss på b2b@greatdays.se eller prenumerera på nyhetsbrevet för att ta del av senaste nytt.

Med fler än 1000 upplevelser över hela landet som distribueras i över 1500 dagligvarubutiker och e-butik har Greatdays något för alla smaker.  Sedan 2021 är Greatdays en del av Live it Group.